tisdag 16 april 2013

Vårkänning?

Det börjar lukta vår ute. En förhoppning om att nu är detta kalla elände slut snart.
Tror inte jag har frysit så mycket någon vinter som denna. Beror nog på att jag
haft oturen att vara sjuk så mycket och sorgen efter mina föräldrar. Den sorgen har gjort att jag stannat upp lite i livet och tänker mera efter innan jag gör och säger saker. De som står mig nära har blivit så mycket viktigare. Omtanken från gubben värmer mer, en kopp kaffe på sängen när det är helg och en lång pratstund innan man går upp. Sånt man gjorde i början av relationen men som tappats bort så sakta börjar komma tillbaka. Vi packar en korg med fika och åker bara ut och åker på måfå för att vi vill. Städar huset till-
sammans, planerar att vi ska bygga ut en av våra småhus till sommarstuga, säljtankar av huset har börjat komma. Vi vill komma närmare allt för att kunna göra små tripper till stan för en pubrunda, musik, bio utan
att behöva köra bil. Undrar om man börjar bli gammal!!!?? Ja, åren läggs ju på hela tiden även om det bara
är 27 jag fyller?! varje år.
I morgon kommer våra små gullvippor för att vara här i 2 veckor. Hoppas det går bra. De har varit här så mycket så jag tror att rutinerna vi försöker ha med dem gör att det fungerar. De ska få åka med oss i husvagnen för första gången. Något de väntat på hela vintern. Kul!
Mossa, mossa/PLUPP

3 kommentarer:

Baronessan sa...

Även jag har haft en mamma vid namn Britta som gick bort i september. Länge hade vi varit beredda men vad hjälper det. Det dyker hela tiden upp saker som jag skulle vilja ringa och prata med just mamma om. Min största supporter genom hela livet och så plötsligt finns hon inte. Kanske därför jag känt mig så trött och vilsen på något sätt, men livet går ju bara vidare.
Men små godisar har jag ju som jag älskar och som älskar mig. Underbart! Kram till dig!

Ann-sofie sa...

Vad härligt det låter med er samvaro, men synd med dina föräldrar :-(. Det låter som en bra idé detta med flytt, själva bor vi på landet och får också alltid tänka på skjutsar och bussar när vi ska hitta på något kul i stan, men mina djur stoppar tanken på husförsäljning :-).
Kram

Ingemar Palbom sa...

Hoppas att ni får en lika mysig som SOLIG husvagnstur med era små gullvippor!
Kram
Ingemar