tisdag 11 december 2012

Syrummet

Skrev ju tidigare att syrummet blivit invaderat av kattungar. "They has left the bilding".
Där har vi nu rivit ut ett sunkigt parkettgolv, spacklat väggar, målat tak och väggar. Fick hjälp av Mister Mockaloppa att byta kontakter.Allt annat har "grannas" Ninni hjälpt mig med. Det är nu flickornas rum.
Hm, tänker ni. Vilka flickor, de är ju stora. Jo, vi har ju gått och blivit med kontaktbarn. M som är 3,5 år.
F som är 2,5 år och tillfälligt F som är tvilling med F. Så, roligt! 3 små vildbasare som har vänt upp och ner på oss och huset. Det är meningen att de ska komma varannan helg och vid behov. 2 flickor och en pojke.
Nu smyger vi runt på kvällarna för att inte väcka dem, har barnmatstolar som står vid bordet, bilstolar, välling och flaskor i skåpet, borttappade nappar, blöjor på natten. Ja, allt det där som man var glad när de slutade med........tänk att det kan vara så roligt! Gubbe har ju inte upplevt så här små barn på nära håll, han har inga egna, men det klarar han med glans. Tösen som är 2,5 pratar om "Offe" hela tiden.
Nu till helgen kommer töserna och då blir det pepparkaksbak och om vi hinner så ska vi hämta en gran och hälsa på Gubbes "paranteser" som han säger om sina föräldrar.
Ikväll ska jag hämta Ellen, hon ska komma hem några dagar så vi får rå om henne lite. Känns skönt.
Mossa, moss/PLUPP

3 kommentarer:

Unknown sa...

.....och tänk så roligt för barnen att få ett nytt rum!? Tur att du har en händig och arbetsvillkor Gubbe....och att ni har idéer!
Jag minns åren som fosterförälder med glädje!
Kram
Ingemar

Hanna sa...

Vi måste tapetsera också så är det ju nästan klart! Och så ska ju tjejerna få vimplar av mej att ha ovanför sina sängar, om dom får sitta kvar ;)/ Grannas Ninni

Baronessan sa...

Oj, oj, du har häcken full hör jag. Vi har ju ett stort gäng med barnbarn och vet att det tar på krafterna. Men roligt är det!