måndag 14 juni 2010

Nu har vi dragit igång nästa tokprojekt. Huset som bara skriker efter MYCKET ompysslande. Vi har redan förälskat oss, vi som inte skulle bo i det men nu har vi kommit fram till att om 5 år så är det nog bara lillprinsen som bor hemma och då om vi inte kommit på andra tankar så kan vi ju faktiskt bo där. Sådana galenskaper min hjärna producerar. Det är många om budet, flera av barnen vill hyra huset, ja det har potential så det räcker till och blir över. Men det vi ska koncentrera oss på nu är att laga tak, måla utvändigt, laga fönster och röja trädgård. Sen får vi se vad framtiden utvisar. Butiken ska ju också få en plats i fastigheten men vi är inte riktigt på det klara om var den ska vara. Vi har börjat med att riva staket och såga ner buskar så vi kan komma intill huset och laga fasad och måla. Trädgården får nog bli det sista vi lägger tid på om jag nu kan låta bli. Är ju så häftigt att den är som ett nytt blad. Bara att gå lös och planera.
Lillprinsen är kär för första gången som han visar så idag har han varit till henne och nu har jag hämtat dem. Hon är så söt de är faktiskt lite lika varann. Mamma ser ju bara snygga drag hos sonen........fniss. Har rosa glasögon på!
Nu är det slut på svamlandet hoppas ni orkade läsa till slut.
Må så grankott på er och ha en bra dag. Puss o kram PLUPP

1 kommentar:

Gammelbålsta sa...

Hej!
Ni verkar ha fullt upp med ert nya husprojekt. Det är så himla kul att fixa till när man ser skillnaden. I vårt förra 70-tals hus var det inte alls lika kul. Ha det gott kram