måndag 11 juli 2011

Kompisbesök

Vidde har haft besök av en kompis torsdag-söndag och vi har inte sett till dem mycket. Spel halva nätter men ändå upp i hyfsad tid. Vidde är så duktig på att fixa mat så han har stått för lunch åt syrror,kompis och sig själv dessa dagar. Tur det för jag har varit dålig med feber och huvudvärk lördag och söndag. Känns lite bättre idag.
Igelkotte-bäbisarna växer så det knakar, man ser för varje dag hur de blir större. Är så roligt för de är inte rädda. Hundarna har ett väldigt bestyr med att kolla in dem. De får inte gå dit men har kommit på att det går bra att sticka ut huvudet genom staketet på altan så har de första parkett när de ser rakt ner på dem.
Idag fick jag låna ut bilen till gubbe för han kom på att hans bil skulle ha varit till ombesiktning för flera dagar sedan, slarvern. Men det är okej, hinner jag så ska det nog gå att ordna. Gubbe har varit duktig i helgen och fogat hela badrummet så nu kanske vi kan få ett fungerande badrum på övervåningen också. Har ju bara väntat ett halvår eller.........nåntig ditåt!
Mossa, mossa. PLUPP

1 kommentar:

Gammelbålsta sa...

Hej! Hoppas att du snart kryar på dig. Så kul med små igelkottar. Vi hade en familj nästan varje år där vi bodde förut. De är så söta. Hunden vi hade var inte så glad för de brukade äta upp hans mat när vi ställde skålen ute, men han låg så snällt och tittade på dem när de åt hans mat. Vi åkte förbi erat hus förra söndagen, när vi hämtade hem Lina från ridlägret i järlåsatrakten. Ha en riktigt bra dag KRAM