onsdag 23 juni 2010

Midsommarplaner?

Snart midsommar, fåglarna skiner och solen kvittrar. Ja, eller hur det nu var. Ni får inte glömma att plocka blommor och lägga under kudden, man ska ju gå över x antal stättor också men det finns ju inga såna så man får inprovisera. Kanske cyklar om man är i stan där ligger ju cyklar i drivor. Vet inte vad vi hittar på i midsommar kanske husvagnen om det är hyfsat väder. Nåväl det blir som det blir. Vi har ingen midsommartradition så det får bli det som kommer i vår väg.
Mossa, mossa. PLUPP

5 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Hej!
Tack för rar hälsning.
Önskar dig också en fin midsommar! Har just kommit in efter en liten stund i solen med en kopp kaffe. Nu skall jag sätta mig och skriva inköpslista för midsommar maten som jag skall inhandla imorgon. Jag antar att jag inte kommer att vara ensam i matbutiken.
Kram Raina

Anonym sa...

Tack för goo kommentar hos mig.

Hoppas din midsommar blir härlig. Det är rätt skönt att inte ha trditionr för allt utan att bara kunna vara fri och göra det som faller en in. Den enda tradition som vi har till midsommar är egentligen att jag måste göra en speciell jordgubbstårta som barnen absolut kräver på midsommar, annars är dt fritt fram :)

Lustigt att just barnen kräver det....

Kram till dig
Lena

Lillan sa...

Önskar Dig en härlig midsommar.
Skönt med likasinnade, utan speciella traditioner. Vi njuter bäst när vi får planera dag för dag vi också.
kram
Caroline

Gammelbålsta sa...

Hej!
vill önska dig och familjen en riktigt mysig midsommar Kram Aydan

Unknown sa...

Thanks for checking out my photography. I appreciate it!

Cheers!
Julie
Julie Magers Soulen Photography