onsdag 16 december 2009

Jobbigt

Snöskottning idag, puh, jobbigt värre. Måste nog göra nåtgot åt kondisen jag blir ju trött efter att ha skottat uppfarten. Bäst att gå in och vila. - Men jag har tänkt att skotta säger Uffe. Tänk sån tur jag har nu slapp jag att bli svettig nån mer gång idag. Ska ev. skjutsa Lilla My till Uppsala i em. hon ska piersa sig, jag säger bara ,usch! Förstår inte tjusningen med det, jo i näsan kan jag tycka att det är fint med en liten sten. Men inte i tungan, naveln, ögonbryn och andra galna ställen. Jag är väl rutten i pallet.
Nej, nu tror jag det finns annat som står och skriker på mig som tvätt, matlagning och andra ovesäntligheter.
Eske, teske PLUPP

5 kommentarer:

Rut och Signe sa...

Stort grattis till din butik och lycka till med försäljningen. Hantverksbutiker behövs hur många som helst. Älskar det konseptet. Kul att du kikade in hos mig, du är välkommen tillbaka. Jag håller på för fullt med att lägga upp webbutik som tar hur mycket tid som helst. Puh! Hoppas att det ska bli bra när den är klar. Ha det gott och du får gärna länka till mig om du vill. Jag har lagt in dig hos mig. Bra draghjälp när man är egen företagare. Kram Marie

Huset vid ån sa...

Kikar in o Tackar för din gulliga o omtänksamma kommentar hos mig....Den värmde mitt hjärta ska du veta! Hoppas att affären går bra! JulKramar till dig från mig.

Sjabbig men chic sa...

Men vart ska hon pierca sig? Öronen går bra säger mamma;)
Snöskottning det är bedrövligt jobbigt, klarar inte riktigt det med nacken så när Uffe är borta brukar Fabbe hjälps mig.

Kram Lisa

mossfolk sa...

Jag började också undra hur det stod till med kondisen igår. Var helt färdig efter att ha gått uppför trapporna till vår lägenhet. I morse vaknade jag förkyld, så det var väl säkert det som det berodde på. (För inte kan väl jag ha dålig kondis?!? ;)

Jag tycker inte att det är fint med piercingar någonstans. Eventuellt något litet i naveln... kanske. I ansiktet tenderar det att dra uppmärksamheten till sig såpass att personen bakom blir svårare att upptäcka. Samma sak gäller dem som är väldigt hårt sminkade...

Cc sa...

Hör att det är fullt upp hos dig. Visst kan det var skönt med lite hjälp, hmm.
Visst var snön kul en stund men kylan och blåsten kunde man vara utan. KRam