onsdag 8 september 2010

Jobbinspiration

Nu har inspirationen kommit tillbaka! Idag har jag målat färdigt väggarna i ena butiksrummet, bara taket kvar där. Har också börjat måla en andra gång i det andra rummet, sen tog färgen slut. Nu har jag varit hem och rotat fram mera färg efter det så blev jag bara tvungen att baka. En plåt med chokladkaka, en plåt med blåbärskaka och en plåt med äppelkaka. MUMS! Tänk att onyttigheter kan vara så gott. Men det är faktiskt vitaminer i bär och frukt........fniss.........fniss!!!
Längtar så efter att få öppna butiken igen, den där härliga känslan att få hänga upp skylten....öppet! Snart så....om jag inte drullar till det igen.....förstås. Kanske jag borde ta på målvaktsutrustning varje morgon, men då får jag väl värmeslag istället, ihop med kärringvallningarna, vore tjusigt värre. En livvakt kanske, snygg naturligtvis, gärna klädd i tajta knuttekläder eller jobbaruniform, wooooooh! MUMS! Nej, slut på drömmandet! Iväg och jobba.
P.s. Det går bra med en alldeles lagom tjock kille i sina bästa år också! Men uniformsaktigt måste det vara! D.s.
Soliga kramar PLUPP

11 kommentarer:

Stina sa...

Då har du jobbat på som bara den du sötnos.:-)
Kram Stina

Hanna sa...

ÅÅåå, jag vill också måla och dona där. Men nu har jag fått medicin så snart är jag frisk. Kraaamis

an angel at my table sa...

Tack så mycket för ditt stöd för mitt husköp! Det låter hemskt att inte accepteras av by borna när man bor på landet!!Tack för tänk värda ord. Men jag är positiv och hoppas att det inte skulle hända mig om vi nu skulle få huset mot all förmodan.

Ofelias Hus sa...

Åh, vad mycket gott du har bakat!

Glaskuporna i fattigmanssilver är nya... allt är nytt som finns i min nätbutik...men med en "old charm"....

Kram,
Anette

Cc sa...

Men, vad du håller på. Jag är lika dan börjar med en sak kommer på en annan sak och hoppar på det. Men vad har du gjort, var tvungen att läsa i fatt, har du inga men? du hade tur du. Ta det lilla lugna och njut med Kramar

Anonym sa...

Hejsan.
Mein namn är Ziewert Aubenhi. Jag blev väldigt fertjust i din sätt att skriva. Jag har stjelv ett litet botique i strömstad om det er bekant. Jag återkommen zer gehrn till detta sida då jag tycker mycket om detta. Ha en mucken trevligen tag. Ziewert

Jenny Oak Fae sa...

♥KRAM♥ & trevlig helg!

Huset vid ån sa...

Vad duktig o flitig du är!
Lycka till o Ha en skööön helg!
Kram T

Hem och Harmoni Marie sa...

Wow vad du hunnit med! Massa godsaker, jag tänkte också försöka hinna svänga ihop en äppelkaka idag.

Ha en härlig helg!
Kram Marie

Anonym sa...

Ny bil IGEN? Är det en bilfirma Du skall öppna ;) Har just kollat runt på bloggen Din, och såg Ditt gulliga inlägg om min WabiSabi blogg. TYVÄRR så vann Du inte denna gången....

Tack för Din sköna hälsning till min darling Gustaf och kul att Du gillar deras/hans förlovnings-tatuering (hmmm vet inte om jag håller med, då Gustaf har minst 20% till av sin kroppsyta som han dränkt i vackra färgkaskader).

Kolla in min son på Bleeks hemsida, Gustaf spelar bas i detta sköna band som är rätt mycket på G, och där är ett par låtar att avnjuta! Du vet att man får lov att vara en stolt mamsell, eller hur?!

http://www.myspace.com/bleekswe

Agneta

Atelje Skärvan sa...

Du milde så aktiv du är baka en massa bara så där.
Skön helg önskar jag dig,kram Agneta