torsdag 28 januari 2010

Snart helg igen.

Fredag imorgon och öppet i butiken. Kom på idag att även om jag är på skitdåligt humör så om jag går in i butiken så dras mungiporna upp och jag känner lycka. Pratade om det med min Anna och då sa hon ; Men mamma, det är ju för att det är ditt och du har skapat det själv! Så rätt så, jag är allt stolt att jag lyckades genomföra min dröm.
Idag blev det en tröttdag, har haft ont i kroppen så det blev lite städning av badrum och dammsugning i övervåningen. Var en sväng till Apoteket ikväll och hämtade medicin åt Lillprinsen och värktabletter åt mig. Har försökt klara mig utan ett tag men får nog ge mig. Blir som ett ilsket bi utan. Huset känns ovanligt tyst, min Anna har tagit vovven med sig och åkt till boyfrienden och K har åkt till stan med en kompis. Resten sover. Sitter och messar med 2 döttrar samtidigt som jag skriver inlägg så om det verkar lite virrigt så vet ni varför. Den ena dottern pratar inredning av sommarstuga och den andra undrar vad jag ska hitta på imorgon. Hoppas att jag svarar rätt. Men dom är vana med sin virriga mamma, kan bli hur galna svar som helst.
Men hon är inte värst för bonuspappan kan virra till det bra han med, sockerskål i kylen, mobilen på toaletten, smöret ibrödlådan och sånt.
Den här veckan har jag stickat mobilvantar som ska säljas i butiken, hoppas de går att sälja. Men de som mina barn fått har gjort succe´. Nej, nu blir det en kopp java och dumburken en stund.
Mossa, mossa alla människobarn i människoskogen! Pussar och kramar! PLUPP

6 kommentarer:

Birgitta sa...

Passa på och njut av lugnet omkring dej och ladda batterierna. Förstår att du älskar din lilla butik. Den liksom din alldeles egna.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Nanne-pann sa...

Du är super bäst älskade Mammi! <3

Rut och Signe sa...

Nog är man virrig så det förslår, dagligen! Du är så välkommen förbi under sommaren om ni är ute och åker med ekipaget. Såg bilden på din blogg och det ser inte helt fel ut att konka runt med den bilen. Välkommen och ha en skön helg!

Sjabbig men chic sa...

Vad kul att butiken skänker dig sån glädje! Ha en underbar fredag!

kramis Lisa

Cc sa...

Det är likadant med mig, blir skitglad när jag kommer till jobbet. Men nu är det helg för mig och då är det det obetalda pig jobbet som gäller. Kram

Jenny Oak Fae sa...

Åh tack vad snäll du är!

: )

Önskar dig en fin helg!

KRAM, Jenny

<3