onsdag 11 november 2009

Sjukstuga

Nu har jag gått med feber i en vecka, vill inte ge sig. Halsont och hosta. Idag kom lilla My och sa att hon hade feber, ont i halsen och kroppen. Hostat har flera i familjen gjort länge, ska det aldrig ta slut. Nu vill jag ha en frisk familj som är pigg och glad. Och familjen vill nog bli av med denna griniga mamman och få tillbaka en som är snäll.
Huset håller på att förfalla helt, det ligger saker där de inte ska vara, golvet är sopigt, lera på hallgolvet efter hundarna, tvätthögen bara växer. Puh, jag vill bli frisk för att orka vara sjuk.
I helgen flyttade vi ner stora bordet till sy rummet så jag kan ha det som arbetsbord. Istället har vi nu monterat upp mitt gamla köksbord som min far gjort. Det gjordes nån gång på 70-talet av sjunktimmer som plockades upp ur en damm. Kul att ha dels för att pappa gjort det och för att jag bott bredvid dammen och sett timret plockas upp. Till bordet har vi använt 6 av matrumsstolarna, de är i ek med skinnklädsel. Den första möbeln vi köpte när vi flyttade in här för 3 år sedan. Har tänkt att bordet ska få bli vitt och stolarna ska få vita överdrag. Väggen i matrummet ska också målas vit och de rostfria hyllorna ska bytas till hyllor i trä. Kanske jag lyckas få in en lite gammaldags stämning med detta.
Mossa, mossa, alla människobarn i människoskogen.
PLUPP

7 kommentarer:

mossfolk sa...

Kikar förbi för att se om du mår bättre... Trevlig helg!

Plupps krypin sa...

Hej.
Nej, jag har sjuknat om, blir såå trött. Men det är många som är mycket sjukare så jag ska inte gnälla.......bara lite.
Kramar Yvonne

Lantliga drömmar sa...

Här är också sjukstuga. Minsta har varit däckad i 2 dagar. I dag ska vi börja packa igen. Har varit stopp i packningen ett par dagar. Har varit så himla trött efter jobbet, har gjort timårsbudget för nästa år och 2010 års schema. Hoppas ni kryar på er snart. Pillan

Vitalyktan sa...

Hej Yvonne!
Tack för din kommentar visst är den underbar. Hoppas att du blir frisk snart. Är så jobbigt att va sjuk. Är lite nyfiken var du har hittat dina fina flingor på bloggen. Håller att letar ihjäl mig.Men har inte hittat dessa som du har. Om du har möjlighet kan du höra av dig.
Kram Bettan

Hanna sa...

Nej, nu får ni krya på er! Vi ska ju på lördag stå i Rasbo och vänta på kaffe. Kramis

Gammelbålsta sa...

Hej!
Hoppas att ni blivit friska i erat hus. Ha det så jättebra Kram Aydan

Roses & Angels sa...

Hej hej! Är inne på en rundvandring hos er alla som följer min blogg. Hoppas allt är bra med dig! Här är det så tråkigt och grått så man vill börja pynta advent nu men ja liiite tidigt ännu för mig! ha det gott kram