torsdag 31 mars 2011

Friskhetstecken

Varor i butiken.
Nu har Anna börjat dejta sin vän igen så nu börjar medicinen ge resultat. Kärleken övervinner allt säger man ju, kanske.

Här är det blandväder, ibland solsken och vackert och sen kommer det en ishavsvind och förstör.

I helgen så är det tänkt att vi ska börja laga upp taket på smedjan/butiken. Mågen och Vidde är inte höjdrädda så de har anmält sig som frivilliga. Huga! Inte vill jag upp där. Det ska bytas ränndalar och så ses över tegelpannor och byta trasiga. Är säkert ett jobb som kommer att ta många timmar. Bara jobbet att göra rent pannorna......ooooooj! Samtidigt så ska det sättas upp krokar till hängrännor, inte mysigt med takdropp på fel ställen. Så småningom ska det reglas upp, isoleras och sättas på nya ytterkläder, men det får bli vartefter. Det ska målas också, ser bättre ut under tiden det väntar på nya ytterkläder. Sedan så ska det bytas väggbeklädnad i alla rum och alla innertak ska lagas och målas. Oj, oj, hela sommaren kommer att gå åt. Men oj, så kul det blir att få ett fint hus.

Berättar under arbetets gång. Ska ta bilder också, men just nu har jag ingen kamera för den råkade ut för en olycka så det måste nog bli en ny.

Hasta kvasta och puss o kram. PLUPP

Inga kommentarer: