torsdag 8 juli 2010

Lite allmänt svammel.

Sitter på altanen, det är soligt med lite sval vind. Bredvid mig på soffan ligger Elis min "pojkelojk" hör så fjantig jag är men det är min katt som jag skaffade i mitt "nya" liv. Han har följt mig nu i 9 år. Lite kantstött med ett rivet öra, vad gör det vi älskar varandra. På bordet ligger den yngsta missen, Sessan hon är 3 år. Söt som socker men det vet hon. Hon har fått börja vara ute nu i sommar och det är populärt. Ser mig omkring, skulle nog behöva städa här men det gör jag en dag då det regnar. Måste skaffa ett nytt bord till altanen också, härom dagen när dotra och barnbarn var här och vi skulle äta lunch, så skulle vår konvalecent vovve (han är här för att läka efter en misshandel) lägga sig under bordet då höll alltihop på att vicka. Fniss.......vatten över hela duken. Visserligen är vovven en stor dobermann hanne men han får rum under, bordet är ett plastbord som är så vickigt. Funderar på att ta ett pelarbord modell äldre och måla. Nu har farbrorn som bor i vår nya fastighet fått en lägenhet så snart kan jag börja göra iordning för min butik. JIPPI!!!!! Har längtat så! Ska som vanligt bli vitt, vitt, vitt men den här butiken ska gå i gammal stil. Dotra och jag funderar på att renovera en del gamla möbler och sälja i butiken nu när jag får mer utrymme. Men först så ska det bli klart med rummen.
Mossa, moss PLUPP

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag älskar Ditt okonstlade sätt att förmedla livet, Rakt & enkelt och fullständigt ofiltrerat från tomt skitsnack, UNDERBART! SKRIV en bok för helskotta, Din stil är tidlöst skön och det räcker länge att Du skriver/kåserar som Du gör på Din blogg!!

VET DU, handen på hjärtat och jag ljuger inte, jag tänkte på Dig i morse när jag kollade min blogg, och så skriver Du två inlägg nu!!! Ja vad det nu kan betyda, glad blev jag i alla fall!

LAV

Agneta