fredag 6 augusti 2010

REPRIS

Ja, jag fortsätter i röjningens tecken men igår blev det ett genombrott som heter duga. Snacka om Pandoras ask, detta var mycket värre! Men det för ni veta en annan gång. He, he, he........nu ska jag allt hålla er på halster. Men jag tror att trollen bott i det huset. Nu blev ni allt fundersamma va! Sopsäckarna ökar i antal så idag blir det nog flera svängar till återvinningen. Ett helt lass med gamla kylskåp, tvättmaskiner, spisar, kaffebryggare,diskmaskin ja, .......urk! Kärran är full. Sen får vi nog roa oss med att tvätta väggar och tak för annars fäster inte tapeter och färg. Det är sååå inrökt. Vår konvalecent, vovven, börjar bli mycket piggare, det var ju meningen att vi skulle ha honom här så att han skulle få läkas men jag tror att han blir kvar för gott. Prinsessan och han älskar verkligen varandra! Han är som en svans till henne, följer i hennes spår hela tiden. Hon har börjat träna honom och det går jättebra. Uppfödaren är så nöjd.
Nej, nu skriker tvätthögen på mig det är ju torkväder igen så det är bäst att passa på. Jag hade tänkt att sätta ut lite nya bilder, köpte en ny kamera, men jag är för oteknisk får ta hjälp av barnen.
Mossa, mossa, puss o kram PLUPP

2 kommentarer:

Gammelbålsta sa...

Hej!
Vilket enormt jobb ni har. Undrar om den kanske är huset som står bredvid erat? Vi åkte ju förbi ett par gånger när vi hämtade och lämnade dottern på ridlägret. Ska åxå passa på att hänga ut lakan. Fast jag har ingen torkvinda så det får bli på en liten torkställning. Ha en riktigt bra fredag Kram

Plupps krypin sa...

Gammelbålsta: Ja, det stämmer bra, kråkslottet bredvid är det.
Kram