lördag 20 februari 2010

Lördag

Det första idag var omläggning av ett bakdäck på "sotskåpet"(gubbens bil) för igår på hemfärd från jobb så smällde ett bakdäck för honom. Han körde på motorvägen så det var bara att sänka hastigheten och köra till närmaste avfart och byta däck. Reservdäcket var ett för sommarväg så det var väldigt slinkigt resten av resan. Inte kom han upp för backen här hemma heller så det blev att stå parkerad vid vägen.
På eftermiddagen idag så har vi varit på födelsedagskalas för ett av barnbarnen. Blev bjudna på en massa onyttigheter som bulla, kakor, chokladrutor och tårta översållad med silverkulor. MUMS! När vi skulle åka hem så fick vi barnbarnet med oss hem, han ska sova kvar och ha kul med "morbror" lillprins. De passar bra ihop, lika busiga.
I kväll ska jag titta på melodifestivalen, ska jag vara ärlig så är jag dålig på att hålla koll, tycker det är härligt med musik. Till det blir det lite snacks och glass. Kanske gubben och jag delar en flaska vin med ost och kex när barnen har lagt sig, blir inte så ofta numera.
Mossa, moss PLUPP

2 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Halloj Yvonne!

Ja, det känns som om att vi har en del gemensamt. Tycker också om att lyssna på musik men har totalt noll koll på alla kändisar som gäller. Nåja, det går ju bra ändå... Förstår att du längtar till din tjejkryssning, låter härligt! Själv var jag på en väldigt mysig middag idag, både lite allvarlig och tokrolig mellan
varven. Önskar dig en fortsatt skön helg!

Kramar Anna-Lena♥

Birgitta sa...

Hej! Här är vi mer eller mindre insnöade efter 2 dagars snöoväder. Tycker det är bra nu, men troligen inte.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta

Bloggarkiv