måndag 22 februari 2010

Sovmorgon

Sov länge idag, ända till halv 9. Sen ville vovvarna inte vänta längre på sin morgontoalett. Så, upp och hoppa och ut i -25 grader. Burr! Det var inte intressant att gå runt och lukta idag, fort göra det man ska och så in i stugvärmen igen. Jag har sååå ont idag, trappan är tortyr. Får nog ta en större dos smärtlindrande idag. Typiskt när det är första dagen på sportlovet och vi skulle vara ute.
Mossa, moss PLUPP

7 kommentarer:

Stina sa...

Ta hand om dig gumman. Värk drar ner en. Men snart kommer förhoppningsvis en vår och lite mindre av det onda får man hoppas på.
Kram Stina

Njut i din trädgård sa...

sovmorgon är härligt. Maken gick upp halv sex för att kolla på Tre kronor i OS. Jag hasade upp en timma senare...

Cc sa...

JAg skulle med velat haft sovmorgon, för det var inge kul med -27. Å vad sugen jag blev på att åka på kryssning, vi gjorde ofta det när barnen var mindre och nu hinner vi aldrig. Skall nog tjata på gubben så bara han och jag åker, bara han blir bättre så. Kram

Maria sa...

Känner just att jag är glad att jag inte har vovve, så att jag måste ut i kylan på morgonen =)

Freja Rico sa...

Det är aldrig kul med värk, har själv enligt vad läkarna gissar fibromyalgi, och det känns i dessa väder och speciellt när det blåser ute tycker jag det blir värre. Ja mina hundar vill inte ärna gå in i första taget, det ska luktas överallt, tror att den ena håller på och börjar löpa också, ännu mer intressant..:-).

Ha en bra dag i kylan!!

StrandviksVillan sa...

Kul att du hittade till mig och hoppas du ska trivas :)

Sköt om dig, hoppas du piggnar till fort!
Ann-Christine

linéa sa...

Hej! Tack för besök hos mig. :-) Du är så välkommen. Jag har nosat runt hos dig en stund och hälsar snart på igen. Önskar dig en fin dag och att värken ger med sig.

Bloggarkiv