onsdag 17 februari 2010

Tisdag

Barnen i skolan. Anna och jag hemma. Hon åker till en kompis på em. Efter kvällsmat så är det hundkurs igen. Busmonstret Messi är duktig, han går framåt med sitt buseri. Nu kan han skärpa till sig och är mycket duktig. Jag är så trött på kyla. och mera snö har det kommit. Undrar om det kommer vårblommor samma tid som det brukar? Tror att det kommer att bli våröversvämningar, det är ju ovanligt mycket snö denna vinter. Någon sa att det ska bli en väldigt varm vår så då får man väl hoppas att det torkar upp fort. Fåglarna kvittrar så fint nu på dagarna, jag tror att de försöker sjunga in våren.
Onsdag.
Idag ska Anna följa med lillsessan och hennes klass och rida. De har börjat med det på vårterminen, roligt med något annat än vanligt. Hoppas det blir kul. Anna har ju ridit till och ifrån i många år och även jobbat där de ska rida så det går nog bra.
Har redan hunnit vara ut en sväng med vovvarna. Burr!!!
Mossa, moss. PLUPP

4 kommentarer:

Hanna sa...

Ja och vi ska inte släppa in nån. Bara vara...
Kramis

Freja Rico sa...

Kul att gå på kurs med hundar, men vår minsta verkar inte ha lyssnat speciellt bra, idag tog hon sats o hoppade över grinden, sedan tog det 2 timmar innan vi fick tag på henne, jakthund som hon är. Turligt nog sprang hon bara omkring runt vårt område där vi bor på landet...:-)).
Ja, man funderar lite på blommorna i rabatterna, just nu är det vä en meter snödriva över dom, undrar om dom orkar stå ut tills det är dags :-)).

Ha det bra!

Hälsningar
Ann-sofie

Cc sa...

Jo ladda baterierna för att få gå till fritiden ; ) Gillar att gå till jobbet så matlådor tvvätt och annat tråkigt skall vara gjort så man bara kan få vara på jobbet, låter det skruvat jag kan tro det. Jo det är en brosch, borde ha den på mig men har inte kommit mig för det.Våren ja kan den komma nu, käns konstigt när fåglarna sjunger och snönn är uppe mot en meter och mer på väg, Hur tokigt som helsts eller som barnbarnet skulle sagt Katastrof. Snart helg iaf. Kram

Huset vid ån sa...

Vad roligt med hundkurs, vi kämpar med våra "vildbas"...Fniss! lycka till o ha en bra dag! Kram Therese

Bloggarkiv