söndag 14 februari 2010

Söndag

Hej go´vänner.
Hoppas ni haft en skön helg. Här hade vi födelsedagsfirande i går. Vi väckte storprinsen och hans flickvän med paket. Han fick en ny mobil som han önskat sig av familjen. Lillprinsen kom med en mobilvante och flickvännen hade köpt häftiga kepsar.
På eftermiddagen så kom storasyster med familj och sen kom kompisarna. Då blev det kyckling och köttfärspajer med sallad och hembakt bröd. Som efterrätt bjöds det på rabarberpaj med vaniljsås och glass. Mycket uppskattat. Mot kvällningen så försvann födelsedagsgänget iväg på nya uppdrag och kom inte hem förrän halv 3 i morse. De var rätt trötta idag. Men prinsen var nöjd med sin födelsedag och det är det viktigaste.
Idag har jag gått i ultrarapid känns det som, kroppen gillade inte allt matlagande igår. Har försökt planera lite i butiken, vad som ska säljas framöver. Ska sätta igång med lite sömnad i veckan. Nu har lugnet lägrat sig över huset. Storprinsen med flickvän och lillsessan har åkt för att hämta kläder åt lillsessan hos pappan och lillprinsen har krupit i säng. Nu sitter vi vid varsin data och slappar. Skönt. Ska försöka komma i säng i tid för en gångs skull.
Önskar er alla en bra vecka.
Mossa, moss. PLUPP

6 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Låter som en bra födelsedag. Grattis till storprinsen!
Sköt om dig och ha en riktigt bra måndag!

Kram Lisa

Jenny Oak Fae sa...

TACK detsamma!

: )

KRAM, Jenny

<3 <3 <3

Vita små hjärtan sa...

Tack detsamma!
Kram Agnetha

Birgitta sa...

Låter som det varit fullt upp hela dagen. Så här kommer en Hjärtekram till dej.
Birgitta

Freja Rico sa...

Ja ibland känns det i kroppen om man gjort lite för mycket, man kan bli rätt mosig :-)..

Ha en bra ny vecka!!

Kram

Snövita drömmar sa...

Tittade in och lämnar ett litet spår efter mig......


Härlig färg du har på bloggen!

Bloggarkiv