onsdag 3 februari 2010

Endera dagen så har jag nog lärt mig hur den nya datan funkar. Ibland så känns det som om det är den som bestämmer. Men, alla barn i början. Snart är jag tvärbleck på den .Det kommer att vara som en fors av ord!? Nä, tror inte det va!! Blir nog pekfingervalsen som vanligt.
Igår så var gubben med om något "Fränt" (det är hans favorituttryck) på väg till jobbet så klev det ut ett lodjur en bit framför bilen. Den gjorde sig ingen brådska utan knallade sakta över vägen och såg sig omkring.
Igår så skulle jag skjutsa pappa till sjukhuset men det gick inte, han blev så nervös så det blev ont i magen och bara att stanna hemma. Synd, nu får vi fundera ut hur vi ska lösa det. Kommer nog på något.
Gårdagen blev i stället tvättdag för den högen började se hotfull ut efter avlopps stoppet. Nu så är det bara lite kvar så tvättmaskinen blir nog mätt idag med.
Har två barn hemma idag Lillsessan och Storprinsen. Lillsessan har bott hos pappa ett tag men .... ja, jag vet inte. Kanske inte var som hon tänkt sig. Vi får se. Skönt att ha henne här igen i alla fall.
Storprinsen är ledig idag. Han har lovat att han ska hjälpa mig med vedsågning idag. Pannan slukar ved nu när det är så kallt. Tycker att det är ganska mysigt att gå ner och stoppa in en laddning lite då och då. Men då när det är som kallast och det måste läggas in på natten är det inte så mysigt. Förrådet där veden ligger är både mörkt och kallt. Tur att jag inte är mörkrädd!
Annapanna har fått en hundledig natt så hon kommer senare idag och då skulle hon kanske ha sin "bästis"med hem.
Lillprinsen smsade från skolan och försökte med att han hade så" ont i knät" och ville hem. Men han är lite lat så det var nog "tv-spels nerven" som ömmade.
Puss och kram PLUPP

3 kommentarer:

Unknown sa...

Sorry I can not read you blog, but I wanted to tell you I am so glad to receive your comments on mine! Thanks!

Cheers!
Julie
Julie Magers Soulen Photography
Blog of Note

Birgitta sa...

Du kommer att lära dej nya datorn snart och sedan går det som en dans. Hoppas du fick ved uppsågad idag. Men är den torr då? För annars ger den ingen värme.
Här var snöoväder idag och strömavbrott. Inget kul.
Kramis Birgitta

Nanne-pann sa...

TACK mamma! Behövdes verkligen:) Lite "barnledigt" ;)

Bloggarkiv